Bent u een enthousiaste expert?

Stichting M.O.E.T is altijd op zoek naar experts die onze projecten vooruit kunnen helpen. Naast experts die ons in Nederland advies kunnen geven over de vraagstukken in Afrika, zoeken wij ook altijd naar mensen die naar Burkina Faso willen reizen om onze docenten op de scholen zelf een stukje expertise bij te brengen. Op deze manier kan de kwaliteit van ons onderwijs namelijk aanzienlijk stijgen. Experts die wij zoeken zijn gespecialiseerd met de ambachten die de leerlingen op onze school leren; loodgieter, timmerman, metaalbewerker, automonteur, lasser of elektricien. Een uitwisseling duurt meestal twee tot vier weken. Stichting M.O.E.T dekt reis-en verblijfskosten mocht een expert.

Wij zijn altijd op zoek naar kennisverrijking en materialen en zoeken momenteel meer specifiek naar:

  • M/V’s met ervaring in het doceren van de vakken op onze ambachtsschool: automechanica, metaalbewerking of elektrotechniek
  • M/V’s met expertise in het verbouwen van gewassen in een droog klimaat of het doceren van vaardigheden in de agrarische sector
  • M’V’s met ervaring in ontwikkelingshulp m.b.t. onderwijs in niet-westerse landen
  • Materialen/machines voor de vakken van de ambachtsschool (automechanica, metaalbewerking en elektrotechiek). Voorbeelden hiervan zijn: een bewerkbaar automodel, een (tweedehands) freesmachine met een kopstuk dat in meer dan 2 richtingen kan draaien en een draaibank die semi/volledig elektronisch aanstuurbaar is.

Mocht u denken ons op enige wijze van hulp te kunnen zijn, twijfel er dan niet over contact met ons op te nemen.

Ben je student?

Stichting M.O.E.T. geeft ook studenten de kans om een bezoek te brengen aan Burkina Faso en tijd door te brengen op de scholen. De mogelijkheden voor een kennisuitwisseling zijn eindeloos. Wilt u graag kennis maken met de M.O.E.T.-leerlingen in Burkina Faso, iets bijdragen aan hun opleiding of uzelf ontwikkelen als wereldburger, neem dan contact op met het M.O.E.T. bestuur.
(project@stichtingmoet.nl)

Neem graag contact met ons op! 

Jochem Soons
Secretaris stichting M.O.E.T.
+31 6 23690051
secretaris@stichtingmoet.nl