Bent u een ethousiaste expert?
Stichting M.O.E.T is altijd op zoek naar enthousiaste experts, die naar Burkina Faso willen reizen om onze docenten een stukje Nederlandse expertise bij te brengen. Op deze manier stijgt de kwaliteit van ons onderwijs aanzienlijk. Experts die wij zoeken zijn gespecialiseerd met de ambachten die de leerlingen op onze school leren; loodgieter, timmerman, metaalbewerker, automonteur en lasser. Een uitwisseling duurt meestal twee tot vier weken. Stichting M.O.E.T dekt reis-en verblijfskosten.

Wij zijn altijd op zoek naar kennisverrijking en materialen en zoeken momenteel meer specifiek naar:

  • M/V’s met ervaring in het doceren van de vakken op onze ambachtsschool: automechanica, metaalbewerking of elektrotechniek
  • M/V’s met expertise in het verbouwen van gewassen in een droog klimaat of het doceren van vaardigheden in de agrarische sector
  • M’V’s met ervaring in ontwikkelingshulp m.b.t. onderwijs in niet-westerse landen
  • Materialen/machines voor de vakken van de ambachtsschool (automechanica, metaalbewerking en elektrotechiek). Voorbeelden hiervan zijn: een bewerkbaar automodel, een (tweedehands) freesmachine met een kopstuk dat in meer dan 2 richtingen kan draaien en een draaibank die semi/volledig elektronisch aanstuurbaar is.

Ben je student?

Stichting M.O.E.T. geeft ook dit jaar studenten weer de kans om een bezoek te brengen aan Burkina Faso en tijd door te brengen op de scholen. De mogelijkheden voor een kennisuitwisseling zijn eindeloos. Wilt u graag kennis maken met de M.O.E.T.-leerlingen in Burkina Faso, iets bijdragen aan hun opleiding of uzelf ontwikkelen als wereldburger, neem dan contact op met het M.O.E.T. bestuur.
(project@stichtingmoet.nl)

Neem graag contact met ons op! 

Sarah A. M. Bosscha
Secretaris stichting M.O.E.T.
+31 6 30097517
secretaris@stichtingmoet.nl